True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

10-09-2024




Bar Laat
Bar Laat: Afl. 10

Met opgewekt gemoed wordt het gesprek van de dag gevoerd. Aan tafel ontvangen Sophie Hilbrand, Jeroen Pauw of invalpresentator Tim de Wit de hoofdrolspelers van vandaag en morgen uit de politiek, actualiteit, kunst, cultuur, muziek en sport.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 19

Gitaarlegende Carlos Santana (1947) is al meer dan vijftig jaar een icoon in de popmuziek. Met hits als Smooth, Oye Como Va en Black Magic Woman, waarin hij jazz, blues en rock-'n-roll vermengt met zijn typische gitaargeluid, wist hij tien Grammy Awards te winnen. In deze documentaire spreekt Santana openhartig over de hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière. Een portret aan de hand van interviews met Santana en zijn familie, nog nooit eerder vertoonde beelden uit zijn privéarchief, en vooral heel veel muziek.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 6

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: De VVD wil in navolging van coalitiegenoot NSC fors minder arbeidsmigranten. Redt Nederla

De VVD wil in navolging van coalitiegenoot NSC fors minder arbeidsmigranten. Redt Nederland zich wel met minder goedkope arbeidskrachten?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 17 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 september, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur


Redding na de Ramp
Redding na de Ramp: Door een enorme aardbeving in Haïti stond de adoptie van Widlem op losse schroev

Widlem zou net voor zijn vierde verjaardag in Haïti worden opgehaald door zijn Nederlandse adoptiemoeder. Maar een enorme aardbeving zorgde ervoor dat dit ineens mission impossible werd. Totdat een Nederlandse militair zich over hem ontfermde, want dankzij hem kwam Widlem alsnog veilig in ons land aan. Inmiddels is Widlem achttien jaar oud en wil hij zijn redder van toen heel graag ontmoeten.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 17

Elk jaar vinden er duizenden bijtincidenten met honden plaats. Is dit te voorkomen door alle hondenbaasjes verplicht op cursus te sturen?





We zijn er Bijna!
We zijn er Bijna!: Afl. 2

De kampeergroep trekt door midden Spanje via een vogelnatuurreservaat naar Evora in Portugal. Henk en Rina maken voor de derde keer een dergelijke kampeerreis. Berend reist als man alleen mee in z'n meer dan 30 jaar oude kampeerbus. In Nationaal Park Monfragüe verbazen de deelnemers zich over de schoonheid en grootte van aasgieren en vale gieren die leven op de hoge rotsen in het park.



Urk!
Urk!

Impulsieve Greetje heeft bedacht dat ze echt wel zelf haar slaapkamer kan stuken. Teun is opgelucht als hij even de bezorging mag doen, na urenlang als kok in Aps keuken te hebben gewerkt. Jannie en Mathilde gaan mee als Gerda een pretecho laat maken. Maar dat is niet de enige echo...



FORMULA 1
FORMULA 1: This Is F1's Most Wanted Man! ๐Ÿ‘€

Adrian Newey is the most successful designer in F1 history with 25 Driver’s and Constructor’s titles to his name, and in March 2025, he will join Aston Martin as their Managing Technical Partner. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Voetbal Nations League
NOS Voetbal Nations League: Afl. 2

Voorbeschouwing op de Voetbal Nations League wedstrijd Nederland - Duitsland.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 181

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 42

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



Anne Frank House
Anne Frank House: This is where Anne Frank's diary was bought! #shorts

This is the bookshop in Amsterdam where Anne Frank's first diary was bought. Follow Anne Frank and discover her story. SUBSCRIBE: <a target="_blank" href="https://bit.ly/2os7IsS #annefrankvideodiary">Klik hier</a> #annefrank Official website: <a target="_blank" href="https://www.annefrank.org Instagram:">Klik hier</a> / annefrankhouse_official Facebook: / annefrankhouse TikTok: / annefrankhouse X: / annefrankhouse About the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.



AFC Ajax
AFC Ajax: Farioli looking back on the first period | Discussing the transfer window, development & n

In een uitgebreid interview met Francesco Farioli spreken we de trainer over de transferperiode, de ontwikkeling van een aantal spelers en wordt er teruggekeken op het begin van de competitie. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Why Adrian Newey Joined Aston Martin | Exclusive Interview With Adrian Newey

F1TV's Lawrence Barretto talks to Aston Martin's new Managing Technical Partner for 2025, Adrian Newey, in an exclusive interview. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #Formula1



De rijles
De rijles: Afl. 2

Rijinstructeur Oscar raakt geëmotioneerd als hij voor het eerst het indrukwekkende vluchtverhaal van de Syrische Rose hoort. Rotterdammer Danny stoomt zijn leerling Nany klaar voor haar rijexamen, ze heeft ooit een heftig ongeluk gehad en is erg gespannen. De jonge leerling van de Amsterdamse Fatma is wars van social media en smartphones. Anders dan al zijn leeftijdsgenoten, gaat hij door het leven met een roze flipphone.



MasterChef Australiรซ
MasterChef Australië

Jurylid Jean-Christophe Novelli geeft de deelnemers hun eerste stresstest van de competitie met zijn dessert, die hem een Michelinster gaf in 1992, &#39;Jack in the Box&#39;. De koks moeten het ingewikkelde dessert namaken en degene met het minst geslaagde dessert moet de wedstrijd verlaten.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: In hun bus leiden Florine en Thijs een zwervend bestaan. Rosah proeft kiwibessen. e

Florine en Thijs verruilen vier jaar geleden hun pas verbouwde woning voor een mobiel onderkomen. Sindsdien reizen ze de hele wereld over, samen met dochter Doris. Behalve in de zomer, dan woont het jonge gezin in Wieringen in hun opgeknapte stacaravan. * Chef-kok Rosah is in Uffelte waar Bernard als een van de eerste in Nederland sinds 2010 kiwibessen teelt. Na een moeilijke tijd, waarbij de oogst jaren op rij verloren ging, komen de bessen nu met bakken vol van de plant. * In Nijmegen ligt de schilderachtige jonge tuin van Karin en Geert. In twee jaar tijd hebben ze hun saaie tuin omgetoverd tot een kleurrijke bloemenweelde.



Eva
Eva: Afl. 6

Talkshow van Eva Jinek waarin de actualiteiten en cultuur centraal staan. Met live muziek, bijzondere gasten en het gesprek van de dag.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 254

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Kristy en Jerry houden elkaar warm in het ijsbad. In de hottub is het stukken beter uit te houden en ook qua relatie gaat het al gauw over de lange termijn.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Nederlanders zijn goed met water. We gebruiken water ook om ons te verdedigen.

Nederlanders zijn goed met water. We gebruiken water ook om ons te verdedigen. Dat doen we met de Hollandse Waterlinies: een systeem dwars door Nederland, dat ons al ooit beschermde door het land tijdelijk te laten overstromen. Tirsa bezoekt de forten, bunkers en kanonnen langs de waterlinie en ontdekt hoe water als wapen kan worden ingezet. Zelf houdt ze het ook niet droog. Ook Pien en Lobbert verdedigen hun kasteel met water.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 217

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 106

In Langs de Hollandse waterlinies het verhaal over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten, sluizen en het omringende land. Vandaag: land onder water zetten om broedvogels aan te trekken. In Kunst van het leven: fotograaf Anne Nobels werkt aan fotoseries met persoonlijke thema's. In Route C: kunstenaar Lydia Zwart is naast poppenspeelster ook buikspreekster. En ze bespeelt de piano, het carillon en zelfs de zingende zaag.



De Faker
De Faker: Afl. 12

Op een regenachtige zomerdag bezoekt Roosmarijn de familie van der Mandele, die vakantie viert op de camping in Bleiswijk. Weet ze het zonnetje weer te laten schijnen voor haar team?



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job En Bob Tekenen Samen! (Roblox)

Job En Bob Tekenen Samen! (Roblox) ๐Ÿ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming ๐Ÿ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! ๐ŸชDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! ๐Ÿ’ฌLaat weten wat je van de video vindt! ๐Ÿ“ทInstagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 181

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Afl. 7

Puck ziet hoe een derdeklasser Steenkamp een duw geeft. Vlak daarna gaat het verhaal rond dat juist Steenkamp een duw heeft gegeven.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 182 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 september, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: CAMERA VAN €800 VERLOREN IN TAXI! MAAR TOEN GEBEURDE DIT..๐Ÿš•

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Adrian Newey Joins Aston Martin - Reaction From Pedro de la Rosa | F1 Nation Podcast

After more than 30 years in Formula 1, winning an unprecedented 25 Driver’s and Constructor’s titles combined with Williams, McLaren and Red Bull, legendary designer Adrian Newey has signed a multi-year deal with Aston Martin to become their managing technical partner and a shareholder in the company. He’ll start work with the team in March 2025. Why has Newey chosen Aston instead of Ferrari and Lewis Hamilton? What will he bring to Lawrence Stroll’s team? Do they have everything Newey needs to be successful? How will he work with Fernando Alonso? And is this the signing that will turn Aston Martin into World Champions? Tom Clarkson asks Aston ambassador Pedro de la Rosa all the key questions about a huge moment in the team’s history, before discussing the other big talking points ahead of this weekend’s Azerbaijan Grand Prix in Baku. 03:31 – Why ‘game-changer’ Newey is joining Aston 11:45 – Will Newey + Alonso work well together? 16:59 – Does Pedro agree with ‘Papaya Rules’? 24:59 – Will McLaren change their approach for Baku + beyond? 33:05 – Would Pedro rather be Max or Lando right now? 45:24 – What will we learn about Bearman in Baku? 49:43 – Podium predictions For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 112

Welmoed Sijtsma zoekt in de nieuwe serie Redding na de Ramp slachtoffers op van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen gegrift staan. Ze vertelt erover, samen met Ton van Doorn. Hij werd slachtoffer van de legionella-uitbraak in 1999. * Nederland is op de vierde plek geëindigd in het medailleklassement van de Paralympische Spelen. Jetze Plat en Joël de Jong wonnen gouden medailles en blikken terug. * Yvonne Keuls en Harrie Jekkers vinden het hoog tijd voor een standbeeld voor Paul van Vliet. * Robèrt van Beckhoven staat in de keuken.



Ziggo Sport
Rondo | Met SEM STEIJN, RUUD GULLIT, RONALD WATERREUS EN YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 09/09/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Sem Steijn, Rafael van der Vaart, Marco van Basten en Youri Mulder. โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿฆ Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



SLAM!
"Ik word NOOIT meer MONOGAAM" ๐Ÿ˜ - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de kermis op om te kijken hoeveel mensen uitgeven op de Tilburgse Kermis. Onze juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 2

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 2

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: Alle SPONGEBOB-SKIN Aanbiedingen KOPEN! (50000+ Kash)๐Ÿค‘

Bedankt voor het kijken naar Alle SPONGEBOB-SKIN Aanbiedingen KOPEN! (50000+ Kash) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: HYPERCHARGE STARDROP! #brawlstars

Bedankt voor het kijken naar HYPERCHARGE STARDROP! #brawlstars Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



NOS Paralympische Spelen
NOS Paralympische Spelen: Afl. 1

Liveverslag van de huldiging van de Nederlandse paralympische ploeg.



Michael Moore
Michael Moore: First Gaza, Then the West Bank, Israel Expands the Ethnic Cleansing | Ep. 325

The killing of Palestinians continues. We are the bank. We are the arms dealer. President Biden, more blood on your hands. Please. Please. Stop. For more of Michael's work, subscribe to his Substack at โ <a target="_blank" href="https://www.michaelmoore.com ******************** Find">Klik hier</a> a Debate Watch Party near you: โ <a target="_blank" href="https://www.mobilize.us/?q=debate%20watchโ  ******************** This">Klik hier</a> episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at โ <a target="_blank" href="https://www.shopify.com/rumbleโ ">Klik hier</a> [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S02E01 | NEW SEASON, NEW GELUL

We zijn terug van weggeweest en dit seizoen zijn het van Borre en Volkers die het lekkerste halfuurtje van je week weer komen vullen. Waarmee? Deze week met nieuwe doelen, want een nieuw seizoen brengt ons nieuwe inzichten. We introduceren twee gloednieuwe rubrieken en hebben het over It Ends with Us de film *spoilers included*. Onze favoriet Quinty Misiedjan vertelt ons wat ze STOM! vindt en dat is ZO herkenbaar. Welcome back meiden xo ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! ๐Ÿ’ฅ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>





VPRO Cinema extra
VPRO Cinema extra: Afl. 1

Jeroen Krabbé en Nora El Koussour vertellen over hun vak. Krabbé's carrière kent vele nationale en internationale hoogtepunten. Hij blikt terug op zijn rollen in films als Soldaat van Oranje, The Prince of Tides, James Bond-film The Living Daylights en de serie In therapie. Nora El Koussour brak door met haar hoofdrol in Layla M, en was daarna te zien in onder andere De belofte van Pisa en de hitserie Mocro Maffia. Zij vertelt over de film die haar inspireerde om het vak in te gaan.



Ziggo Sport
Mulder: 'Dit is niet de competitie waarvan je verwacht dat hij in aanmerking komt voor Oranje' ๐Ÿง

Deze ochtend is aangekondigd dat Memphis Depay een spectaculaire en tegelijkertijd merkwaardige transfer gaat maken naar de nummer 17 van Brazilië: Corinthians. ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท Heeft Memphis zijn laatste interland gespeeld? ๐Ÿซฃ โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 26

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 42

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



Ziggo Sport
Ruud Gullit: 'Door Zirkzee gaat het Nederlands elftal beter spelen' ๐ŸŒŸ | Rondo

Ruud is onder de indruk van Zirkzee! Daarnaast bespreken de mannen de keuze om vanavond met Brian Brobbey te beginnen tegen de Duitsers! โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: Adrian Newey Joins Aston Martin

The moment Adrian Newey announced that he was leaving Red Bull, the chase was on. He’s the most successful designer in F1 history, and in March 2025, Adrian Newey will join Aston Martin as their Managing Technical Partner. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #Formula1



PSV
PSV: Een hoogtepuntje van de PLIC reis naar Liverpool ๐Ÿคฉ

โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



PSV
PSV: Achter de schermen bij de PLIC wedstrijd tegen Liverpool ๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ

In deze video krijg je een kijkje achter de schermen tijdens een Premier League International Cup wedstrijd tegen Liverpool. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Ziggo Sport
Sem Steijn: 'Het is geweldig dat wij in Old Trafford mogen gaan spelen' ๐Ÿคฉ | Rondo

Sem Steijn mag naar Old Trafford! โœจ Helaas geen Champions League-voetbal, maar wel eentje van dat niveau! ๐Ÿ‘Š โ†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer โ† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. โ†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š">Klik hier</a> ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐Ÿงก ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฉ๐—ข๐—˜๐—ง๐—•๐—”๐—Ÿ โšฝ๏ธ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl ๐ŸŽง Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ญ๐—œ๐—š๐—š๐—ข ๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—ฅ๐—”๐—–๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ ๐Ÿ“ธ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> ๐Ÿง‘‍๐Ÿ’ป Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> ๐Ÿคณ TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> ๐ŸŒ Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 107

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te zijn politiek verslaggever WNL Tessa van Viegen, SP-Tweede Kamerlid Jimmy Dijk, Amerikadeskundige Diederik Brink, voormalig topambtenaar Mark Frequin, journalist Marcel van Roosmalen en sportverslaggever Rypke Bakker. Met hen hebben we het over de politiek afgelopen en komende week, over de eerste grote krachtmeting debat Trump vs Harris, over de nieuwe ministers, over het nieuwe programma Van Roosmalen op Reportage en over de Nations Leaque.





Kindertijd
Kindertijd: Afl. 25

Morris zit op zwemles. Hij gaat deze zomer op vakantie naar een hotel met zwembad. Hij heeft zijn A-diploma nog niet, maar hij kan al wel de rugslag.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 27

Sam vindt zijn boek helemaal geweldig, maar als Julia er per ongeluk water op knoeit, weet hij niet meer hoe het verhaal afloopt. Julia bedenkt een manier om het verhaal toch een einde te geven.



Michael Moore
Michael Moore is Feeling Pretty Damn Good | Ep. 324 (Original Air Date: 8/25/24)

ORIGINAL AIR DATE 8/25/24: Michael Moore can't believe how the tables have turned. Two months ago, the result of our upcoming 2024 presidential election seemed a foregone conclusion, and a second Trump presidency seemed inevitable. But now — just 71 days before the November 5th election — Michael dares to feel hopeful that we may just elect not only our first woman president, but our most progressive! Also on today's episode, Michael discusses the one stain on an otherwise spotless Democratic Convention: Their disrespect of Palestinian-Americans by not letting a single one of them speak on the stage. Shame! We, their allies, will not be silent about the slaughter in Gaza.  More to come in Mike’s next Substacks and Podcasts! Sign up (it's free!) at <a target="_blank" href="https://www.michaelmoore.com. ******************** Music">Klik hier</a> in today's episode: "Lollipop" — The Chordettes <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=KRii3Mk8sXw ******************** This">Klik hier</a> episode is brought to you by Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at <a target="_blank" href="https://www.shopify.com/rumble">Klik hier</a> [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 253

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 181

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.