True
Talentenjacht.TV - TV kijken via internet, de beste Talentenjacht tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

16-07-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 61

Hoe voed je kinderen op met geloof? Dat is zelfs voor godsdienstpedagoog Corina Nagel niet altijd eenvoudig. Gelukkig zijn haar kinderen gulle en gewillige proefkonijnen.



AFC Ajax
AFC Ajax: Intense Ajax day with TWO training sessions! πŸͺ΅

Op dag twee van het trainingskamp in Wageningen moest de Ajax-selectie van Francesco Farioli opnieuw aan de bak. Niet één, maar twee trainingen stonden op het programma. Kijk onder meer mee naar goals van Berghuis, een spel onder de keepers en krachttraining. #PreSeason β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Close Up
Close Up: Afl. 45

Architect Herman Hertzberger is op 90-jarige leeftijd nog altijd actief. Zijn meest iconische gebouw, Centraal Beheer in Apeldoorn uit 1972, was de afgelopen jaren in handen van een projectontwikkelaar. Het moest van verlaten kantoorgebouw transformeren tot een hedendaagse, duurzame plek voor wonen. Dat betekent een belangrijke proef op de som voor Hertzberger, want hij ontwierp het gebouw in de jaren 70 al met het idee dat het qua functie flexibel moest zijn. Het moeizame proces laat zien hoe de huidige ultracommerciële tijdgeest, waarbij iedere vierkante meter winstgevend moet zijn, botst met Hertzbergers sociale idealen uit de jaren 70.



De echo van MH17
De echo van MH17: De nabestaanden wachten op een confronterend telefoontje over de identificatie. Wa

Een colonne van rouwwagens brengt de stoffelijke resten naar een kazerne in Hilversum, waar hard gewerkt wordt aan de identificatie van de slachtoffers. De nabestaanden hebben lange lijsten met lichaamskenmerken moeten invullen. In de kazerne worden die vergeleken met gegevens als vingerafdrukken, de tandstatus en DNA-profielen. Bij een match komt het verlossende telefoontje en mogen de nabestaanden hun overledenen ophalen voor een passend afscheid. Voor sommigen is het lang wachten en krijgen ze hun geliefden niet compleet thuis. Het gemis vertaalt zich in levendige dromen en nachtmerries.



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 18

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.





De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 2 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 juli, 21:31 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Het gevoel van de vierdaagse
Het gevoel van de Vierdaagse: Afl. 1

Traditiegetrouw een verslag van de Vierdaagse in Nijmegen: het grootste wandelevenement ter wereld. Dit jaar met een nieuw gezicht: Herman van der Zandt. Samen met Sosha Duysker dompelt hij zich onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Running mate J.D. Vance. Donald Trump heeft J.D. Vance aangewezen als zijn running mate. Daarmee is de 39-jarige Vance ook kandidaat voor het vicepresidentschap. Vance is bekend om zijn voorstel voor een nationaal abortusverbod. Ook verzet hij zich tegen hulp aan Oekraïne. Eelco Bosch van Rosenthal is in swingstate Pennsylvania en peilt de stemming onder kiezers, zowel democraten als republikeinen. * Nieuwe Europarlementariërs. Het nieuwe Europees Parlement houdt in Straatsburg zijn eerste vergadering. Wij richten de schijnwerpers op de nieuwe radicaal-rechtse fractie, waar ook de PVV bij hoort. We spreken EU-correspondent Kysia Hekster.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: πŸ”΄LIVE: Gezellig kletsen!

Laten we gezellig kletsen zo op de dinsdag avond πŸ₯° π˜½π™€π™Žπ™π™€π™‡ π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™—π™€π™šπ™  π™ˆπ™„π™‡π˜Ό π™šπ™£ π™™π™š π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π™Žπ˜Ύπ™ƒπ™€ π˜Ώπ™π™Šπ™ˆπ™€π™‰π™‘π˜Όπ™‰π™‚π™€π™ ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ π™€π™«π™šπ™§ π™π™šπ™© π™—π™€π™šπ™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



PowNed of View
PowNed of View: Documentaire waarin onderzocht wordt hoe jongeren sinds de coronacrisis steedsvaker

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandsejongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepenen dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal tefunctioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongerennog veelbelovende toekomstperspectieven of wordt dat steeds meer verdrongendoor de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik opde rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.



Herdenking MH17
Herdenking MH17: Afl. 1

Programma waarin het verhaal van vier nabestaanden van de ramp met vlucht MH17 centraal staat. Zij verwoorden de rol van muziek in hun leven na de ramp.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 141

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS EK-kwalificatie Voetbal
NOS EK-kwalificatie Voetbal: Afl. 6

Wedstrijdanalyse van de EK-kwalificatiewedstrijd Noorwegen - Nederland (v).



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Wonen op 16 m2 mèt een baby. Rosah bezoekt een slakkenboerderij, een monument voor

Wonen op 16 m2 met een baby. Pieter en Alieke bewijzen met hun zelfgebouwde huisje in het groen dat dit kan. * Je kunt Wim en Tonny in Ospel de slakkenkoningen van Limburg noemen, omdat ze een heuse slakkenboerderij hebben. Hier proberen ze Nederland en chef-kok Rosah aan de gros gris-slak te krijgen. * Het is dit jaar twintig jaar geleden dat de Twentse dichter/schrijver Willem Wilmink overleed. Kunsthistoricus Geert bezoekt een kunstwerk in Oostmarsum ter nagedachtenis aan hem. * In Nederland worden jaarlijks 1,5 miljoen matrassen afgedankt. Marieke Eyskoot bezoekt een fabriek in Brabant die een oplossing voor de matrassen heeft.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 198

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Voor De Nijmeegse Wandelvierdaagse moet heel wat geregeld worden.

De Nijmeegse Vierdaagse is het grootste wandelevenement ter wereld. Jaarlijks doen er zo'n 47.000 deelnemers mee uit de hele wereld. En daar moet heel veel voor geregeld worden. Sosha kijkt backstage bij de blarenprikkers, het weerstation en de controlepost, waar precies wordt bijgehouden hoe druk het overal is. Wendel en Liza vloggen over hoe je je op een vierdaagse voorbereidt.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Begin vorige eeuw waren er nog dertig getijdehavens langs de Westerschelde. Meer dan de helft is al verdwenen. Stelt een status van cultureel erfgoed de getijdehavens veilig of blijven ze slechts drempels in de Westerschelde? In deze documentaire is te zien hoe de overgebleven havens worstelen met hun voortbestaan en op meerdere fronten worden bedreigd.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 169

Zwemster Maaike de Waard gaat net als haar moeder ooit deed naar de Olympische Spelen, maar herinneringen delen is lastig: ze heeft dementie * Kritiek op secret service Verenigde Staten: wat betekent dit voor de dienst? * Oekraïense krijgsgevangenen spreken over Russisch gevangenschap



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Verstoppertje Zonder Regels! (Roblox)

Verstoppertje Zonder Regels! (Roblox) πŸ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming πŸ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! πŸͺDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! πŸ’¬Laat weten wat je van de video vindt! πŸ“·Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Adrian Newey Creates Red Bull's UNREAL Hypercar 🀯

Legendary F1 designer Adrian Newey has unveiled Red Bull's new hypercar, which will have a top speed of more than 350 kph and only 50 will be made worldwide. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 141

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 142

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 142 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 juli, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



FORMULA 1
FORMULA 1: Is This The Weirdest Start In F1 History? πŸ‘€

At the 2021 Hungarian Grand Prix, changing conditions left Lewis Hamilton to take the restart of the Hungarian Grand Prix on Lap 4 alone, with all 14 other drivers in the pit lane! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #HungarianGP



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 17

Isis is blij om haar vader en Femke weer te zien. Ze vertelt dat het eiland gevaarlijk is en dat ze zo snel mogelijk weg moeten, omdat Ritsaert het heeft gezegd. Femke wil ook zo snel mogelijk van het eiland af, dus lopen ze met z'n allen naar de plek waar ze lemsteraak hadden achtergelaten. Maar de boot ligt er niet meer.



Gio
Gio: JE RAADT NOOIT WAT OP DIT BRIEFJE STAATπŸ˜‚πŸ˜­

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



PSV
Madi Monamay = PSV'er! πŸ”΄βšͺ️

Madi Monamay is vanaf vandaag officieel PSV'er. De Belgisch jeugdinternational komt over van Bayer Leverkussen en heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Extended Race Highlights | 2006 Hungarian Grand Prix

Rewind to the 2006 Hungarian Grand Prix, a memorable race that was impacted by changeable conditions. Kimi Raikkonen started the race in pole position ahead of Felipe Massa with Jenson Button in the second row who was searching for his maiden F1 victory for Honda. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #HungarianGP



SLAM!
Antwoord GOED of krijg een STROOMSCHOK😳⚑ - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de straat op om te kijken goed goed de mensen op straat elkaar kennen. Lukt het ze niet om binnen de tijd 3 vragen juist te beantwoorden dan krijgen ze een stroomschok! Onze jury mag gaan raden of de mensen juist gaan antwoorden. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Party & Co - Shock You. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



vThorben
vThorben: Hij VLIEGT VOL Uit De BOCHT!!! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar Jessy Vliegt VOL Uit De BOCHT!! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT CADEAU GAAT MYRON NIET LEUK VINDEN!! #3946 & #3947

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace ✌



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E23 | LIES MET EEN BLOKFLUIT NEUS

Maxim heeft een kater en een doos tissues meegenomen uit Dortmund, maar dat mag de pret niet drukken. Want deze week staat muziek centraal, een topic waar niet alleen ons Frogert over kan kletsen. Want het blijkt dat Lisa vroeger liever Spongebob was geweest met een blokfluit neus. Kan je seks hebben met de bestie van je ex? Je komt erachter. En Sarita Lorena vindt ongeveer elke groente STOM!, schijf van vijf is choking. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! πŸ’₯ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



PSV
PSV: INSIDE | First training day in Klosterpforte πŸ‡©πŸ‡ͺ

INSIDE footage of our first training day in Klosterpforte. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 18

Liveverslag van de 16e etappe. Een rit over 187 km van Gruissan naar Nimes.



Zappelin Mini's
Zappelin Mini's: Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een beken

Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de Aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Hoela schiet zo hard tegen een bal dat deze bij Hoep de woonwagen invliegt. Klingel, klingel, de vaas van Hoep is kapot. Hoep is daar niet zo blij mee. Als je gaat voetballen dan moet je je wel aan de spelregels houden. Maar wat zijn die spelregels precies en wat hebben ze allemaal nodig voor een potje voetbal? De kinderen zoeken uit wat nou een echte voetbal is. En ze laten Hoela en Hoep precies zien hoe je een voetbalveld kunt maken.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 14

Postbode Bert heeft een nieuwe bezorgdienst erbij: hij bezorgt nu ook ballonnen. Maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Kan Fenna hem helpen? Een knutseltip over hoe je Vicky het Varken maakt komt voorbij en zing en dans mee op een liedje over tienduizend luchtballonnen.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: HELP! WE GAAN LUiZEN PLUiZEN! | Bellinga Vlog #3198

Tot 13 Juli 2024 Film Premiere! Bestel hier je stoel : <a target="_blank" href="http://kinepolis.nl/bellinga">Klik hier</a> DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” πŸ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... πŸ€ͺ - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> BOEK: <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ De">Klik hier</a> Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines *Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 141

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 197

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.







AFC Ajax
AFC Ajax: TRAINING CAMP has started! ⚽️ | Ajax ready for a week in Wageningen πŸ“

Ajax is gearriveerd in Wageningen voor een trainingskamp. Op de Wageningse Berg zal de selectie van Francesco Farioli een week trainen en ook twee oefenwedstrijden spelen. Kijk mee naar de dag van aankomst en de eerste training op historische voetbalgrond. #PreSeason β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>